Cautare

1248 de rezultate pentru "buleandra dumitru" (7.66 secunde)
Primarul Dumitru Nicolae a declarat ca Electrocentrale a transmis luni o adresa catre municipalitate prin care a cerut cresterea cu 19% a pretului gigacaloriei, care este la ora actuala de 1.075.000 lei.
Pentru a fi sigur ca tricoul si sapca cu sigla firmei pe care o reprezinta Schumacher sunt originale, Dumitru Mergiani a facut un drum expres pana la Monte Carlo.
Din randul acestora (sase la numar) fac parte Nicolae Sofianu, cu o avere de aproximativ 45-50 de milioane de dolari, si Dumitru Becsenescu, cu o avere estimata la 40-42 de milioane de dolari.
Deocamdata nu se stie cand va fi organizat concursul", a precizat Silviu Dumitru, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj. ... Directorul DGFP, Silviu Dumitru, spune ca nu li s-a gasit un loc. ... Nu este vorba de o rocada intre cei patru", a afirmat Dumitru.
Aceasta pentru ca "trendul de apreciere in termeni reali a monedei nationale va continua", anticipeaza Ionut Dumitru, manager departament Cercetare Trezorerie Raiffeisen Bank.
"Tuica si rachiurile de fructe destinate pentru consumul propriu in gospodariile individuale, in limita unei cantitati echivalente cu cel mult 50 de litri de produs pentru fiecare gospodarie pe an, cu concentratie etilica de 100% in volum, se accizeaza prin aplicarea unei cote de 50% din cota standard a accizei aplicate alcoolului etilic", a declarat Tudor Dumitru Mitita, seful serviciului Autorizatii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj.
Pe de alta parte, Ionut Dumitru, manager Departament Cercetare Trezorerie Raiffeisen Bank, ne declara ca pe termen lung anticipeaza ca "leul se poate aprecia sustenabil in termeni reali cu 3-4% pe an, ceea ce ar putea permite o apreciere nominala de maximum 1-2% pe an".
Dumitru Cernatescu, cel care a ocupat functia dupa Revolutia din decembrie 1989, si-a depus dosarul de pensionare si urmeaza sa primeasca decizia de la Casa de Pensii Dolj.
"Vanzarile de masini la mana a doua s-au redus cu 50% de cand s-a introdus aceasta taxa", ne-a declarat Costea Dumitru, reprezentant GMD Auto Group, o companie din domeniu. In plus, Dumitru considera ca taxa de prima inmatriculare trebuie scoasa neaparat.
Primarul Dumitru Nicolae a prezentat ieri un mini-raport referitor la cladirile cu bulina rosie care pun in pericol vietile galatenilor. ... Nu s-a demolat nici o astfel de cladire", a spus Dumitru Nicolae.
"Este cunoscut faptul ca masinile second se vand mai bine decat cele noi, cel putin la nivelul judetului Dolj", a declarat Dumitru Scarlatescu, directorul Redac Craiova, concesionar Dacia si Renault.Reprezentantii producatorilor de autovehicule au inceput sa-si diversifice oferta, comercializand si autovehicule second, in anumite conditii insa.
Nu stiu de el“, a spus Lucia Dumitru, care are o vaca si un vitel de care e tare mândra. ... „Când e sa ia suntem fermieri“, a afirmat Marin Dumitru.
Directorul Dumitru acuza greaua mostenireRaportul de control a fost înaintat Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Craiova, pentru continuarea cercetarilor sub aspecte care se refera la neglijenta si abuz în serviciu.În legatura cu aspectele semnalate, directorul executiv al DGFP Dolj, Silviu Dumitru, acuza greaua mostenire de la conducerile precedente.
Directorul Dumitru acuza greaua mostenireRaportul de control a fost înaintat Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Craiova, pentru continuarea cercetarilor sub aspecte care se refera la neglijenta si abuz în serviciu.În legatura cu aspectele semnalate, directorul executiv al DGFP Dolj, Silviu Dumitru, acuza greaua mostenire de la conducerile precedente.
Din cate am inteles statul a luat masura subventionarii irigatiilor, insa doar pentru o singura udare, lucru care nu ajuta culturile cu nimic", a declarat Dumitru Stanga, producator agricol.
Un director al Hidroconstructia SA, Dumitru Hornoiu, a declarat ieri ca este foarte posibil sa-si retraga efectivele si utilajele din santiere în special din pricina proiectului canalizarii, implicit a caietului de sarcini, care nu bate cu situatia din subteran.
Cel putin asta sustine actualul prefect Silviu Dumitru, care a declarat ieri ca aceia care s-au perindat la cârma judetului în perioada de dupa revolutie au frecat menta când a venit vorba de restituirea terenurilor fostilor proprietari.
Conducerea Electrocentrale Galati a transmis o adresa catre conducerea Apaterm si catre primarul Dumitru Nicolae in care a solicitat o intalnire pentru a discuta pe tema celor 200 de milioane de lei datorate de societatea locala de furnizare a caldurii si apei calde.
Potrivit declaratiilor primarului Dumitru Nicolae, schimbarile privind taxa notariala din noul Cod Fiscal provoaca pagube de circa 5 milioane de lei bugetului local al municipiului Galati.
Numele lui Enryko-Cezar Constantinescu si al lui Dumitru Para au tinut prima pagina a ziarelor în ultima saptamâna, dupa ce interlopii craiovenii s-au taiat cu sabiile în centrul orasului.
google-analytics.com